Útszóró só

www.utszoroso.com

Kedvező házhozszállítás Budapesten!
Telefon: 06 30 286 7278

utszoroso@gmail.com


Go to content

Termékeink

ZÖLDSÓ

Zöldsó, a leghatékonyabb környezetbarát csúszásgátló és jégmentesítő anyag!Összetétele: édesvízi mészkő granulátum és kalcium-klorid 20%-os keveréke

Környezeti hatása: Az édesvízi mészkő 1-5 mm közötti szemcsékkel a csúszós járdafelületek érdesítését, kiválóan teljesíti. A hideg idő elmúltával elmorzsolódva lemosódik a csapadékvízzel, vagy egyszerűen összesöpörhető. Nem ártalmas a fásszárú növényzetre.

A kalcium-klorid a leghatékonyabb olvasztószer! Mivel feloldódás közben intenzíven hőt termel, ezért a saját tömegénél sokszorta több nedvességet képes megkötni. A hagyományos nátrium-kloridhoz képest, nem tartalmaz nátrium iont, ezért a növények nátrium - kálium egyensúlyát nem borítja fel. 4-5-öd annyi anyag is elég belőle, ezért kevésbé terheli meg a környezetet.

Felhasználható: lefagyott eljegesedett útszakaszok járdák csúszás és jégmentesítésére.

Munkaegészségügyi előírások: Óvatos munkavégzéssel kerüljük a szer szembejutását, lenyelését, belégzését. A bőrrel érintkezve szárító hatású, ezért gumi védőkesztyűt használjunk.

Kezelése: Kerüljük a bőrrel és a szemmel való érintkezést. Kezelés után alaposan mossunk kezet.

Tárolása: Jól zárt ép eredeti csomagolásban, élelmiszertől, ivóvíztől, takarmánytól elkülönítve.

Tűzveszélyesség: Nem tűzveszélyes.

Zöldsó, olcsó környezetbarát síkosság-mentesítő!

2010 november havától nem engedélyezett a környezetre káros síkosság-mentesítő szerek használata Magyarországon.
A rendelet nem tiltotta be a hagyományos útszóró-só használatát, csupán szigorúbb kertek közé szorította annak használatát.
De ettől függetlenül egy nagyon fontos szempont a környezetbarát síkosság mentesítő szerek megjelenése közt a ZŐLDSÓ megjelenése!
A ZÖLDSÓ egy olyan környezetbarát síkosság-mentesítő szer, amely használatával a környezet védelme kivitelezhető. Ami szintén elhanyagolhatatlan szempont, hogy jóval kedvezőbb áron tehetjük meg mindezt, mintha más környezetbarát síkosság-mentesítő szert használtunk volna.
A ZÖLDSÓ hatékonysága és ára magáért beszél.
Míg a Zeocal, Zeolit, Zeo-stpo készítmények hatásfoka kielégítő, addig a ZŐLDSÓ hatásfoka kimagaslóan jó a minősítési skálán.
Ugyan ezek a szempont nem jellemző az árfekvésükre . Míg a fent említett Zeo... ermékek ára meglehetősen drágának mondhatók, addig a ZÖLDSÓ ára kifejezetten kedvezőnek, nem beszélve arról, hogy a hatékonyságából adódóan a kiadóssága is nagyobb, mint azonos mennyiségű Zeo… termékeknek.


Környezetbarát síkosság-mentesítő szer vagyis a ZÖLDSÓ előnyei:

  • A biztonságos közlekedés érdekében nem károsítjuk környezetünket.
  • A környezetbarát síkosság-mentesítő szer használatával tápanyagot juttatunk a földbe, a talajba szivárgásnak köszönhetően.
  • A házi kedvenceink mancsát nem tesszük ki irritáció hatásának, ha a környezetbarát síkosság-mentesítő zöldsó-t használjuk.
  • Kertünk, udvarunk, utcánk ugyan olyan szép lesz tavasszal, mint volt. Hiszen környezetbarát síkosság-mentesítő szert alkalmaztunk a biztonságos közlekedés érdekében.
  • A ZÖLDSÓ használatával pénzt spórol meg és védi a környezetet.
A ZÖLDSÓ rendelkezik tanúsítvánnyal. Használjon ÖN is környezetbarát síkosság-mentesítő szert környezetében, hogy felelősen gondoskodjon a saját és környezete egészségéről.


Gyártói Minőségi ZÖLDSÓ

Zöldsó biztonságtechnikai adatlap

Zöldsó Kermi tanusítvány és szakvélemény

Útszórósó, hogy a téllel ne legyen gondja. | utszoroso@gmail.com

Back to content | Back to main menu